God som forret.
350-400 gr. Aubergine
Ekstra jomfru olivenolie
Peber
1 mellemstort hakket løg
1 fed hvidløg
3 tomater, flået, befriet for kerner og hakkede
2 tsk tomatpasta
6 ansjosfileter, hakkede
1 spsk små kapers
1 spsk friskhakket basilikum
150 gr. mozzarella
1 ½ spsk rasp
2 spsk reven parmesan
Hak endeskiverne af auberginen. Resten skal skæres i tynde skiver.
Læg skiverne på en bageplade smurt med olie og pensl aubergineskiverne. Drys peber over.
Bag skiverne i en 180ºC varm ovn i 15 minutter.
Kom 1 spsk olie på en pande og kom hakket løg, hvidløg og de hakkede endeskiver af auberginen og svits i 5 minutters tid.
Kom evt. mere olie på panden sammen med flåede tomater, tomatpasta, ansjos, kapers og basilikum. Dette skal svitses i ca. 5 minutter ved svag varme.
Kom ca. 2 tsk af tomatblandingen på hver skive aubergine og drys mozzarella over. Rul hver skive med let hånd.
Pensl rullerne med olie og læg dem i en velsmurt bradepande. Drys med parmesan og bag dem i 30 minutters tid ved 180ºC.