Logo

Fisketimbale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg fiskefars
12 jomfruhummerhaler
1 lille revet løg
merian
3 spsk fyldte oliven
100 g champignon
salt og peber

Rør fiskefarsen sammen med revet løg og smag til med merian, salt og peber.
Smør en høj randform med olie eller smør, og bred ⅔ del af fiskefarsen ud på formens bund og sider.
Sæt jomfruhummerhaler, champignons og halverede oliven fast i dette farslag.
Fyld resten af formen op med fars.
Læg et tætsluttende låg, eller sølvfolie over og bag timbalen i vandbad i ca. 1 time.
Vend timbalen ud på et rundt opvarmet fad, server evt, reje eller aspargessauce til, samt et godt hvidt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her