Logo

Den bedste fiskesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne ret er nok mest en forret.

1 pighvar på ca. 2 kg
100 g finthakkede løg
2 bundt hakket persille
saften af 1 citron
havsalt og kværnet peber

Fisken koges meget stille i ca. 18 minutter. Den tages op og anbringes på et viskestykke for at dryppe af. Når den er kølet af, så man kan røre ved den, fjernes skind og ben forsigtigt. Lad fiskestykkerne blive pænt store, uden at de bliver voldsomme, og kom dem i en stor skål.
De øvrige ingredienser tilsættes, og det hele blandes forsigtigt i skålen og anrettes på en tallerken eller i en skål.
Det er vigtigt at denne ret laves lige før den skal spises, ellers mister den smag. Og man må ikke engang tænke på at sætte den i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her