Logo

Den gode tunmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dåser tun i olie
200 gram blødt smør
1 dl cheasy fraiche
1 - 2 tsk citronsaft
½ tsk salt
friskkværnet peber
Ristet brød eller flûtes
Cherrytomater
Iceberg salat
Brøndkarse
Agurk
 
Hæld olien fra tunen.
Mos tunen i en skål med elpisker eller gaffel.
Tilsæt smør, cremefraiche, citronsaft og krydderier.
Rør det hele sammen og smag til.
Fyld moussen i en form ( skyl først formen med koldt vand, så hænger den ikke i ). Stilles i køleskab mindst ½ døgn.
Ved servering lægges strimlet iceberg først på tallerken,moussen skåret i skiver ovenpå.
Pynt med halve cherrytomater, agurkeskiver og brøndkarse.

 

Tips: Man kan røre en dressing af cremefraiche,frisk purløg, persille.
Smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her