Logo

Sådan pocherer man æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sådan pocherer man æg

 

Bring 1 liter vand i kog med 1 tsk salt og 2 tsk eddike.

Slå et æg ud i en kop og lad det glide ned i vandets overflade.

Vandet skal kun boble svagt, ikke bulderkoge.

Saml straks hviden omkring blommen ved hjælp af to skeer.

Lad ægget syde i det varme vand ca. 3 min.

Tag det op med en hulske.

Skær evt. ægget pænt til i kanten - uden at punktere det.


Sådan kan du også få blødkogt æg uden skal 

Se video fra Youtube

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her