Gækkebreve, påskeæg og de kristne helligdage.
Påsken er fuld af traditioner, og blandt dem finder vi også
den klassiske påskefrokost.
For mange er påskefrokosten en tilbagevendende begivenhed,
hvor familien samles omkring lækre retter, der hører påsken og foråret til.
Men hvad skal der egentlig serveres til den store
påskemiddag?
Vi har samlet 10 bud på både klassiske og lidt mere moderne
påskeretter, så du kan diske op med den ultimative påskemiddag.
Få inspiration til påskeretterne her:
Kartoffelblinis med rejer
Karrysild - Sild skal der til
Kogte æg med sennepssauce - Skidne æg
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade
Hønsesalat - den sikre vinder
Gravad laks med rævesauce
Laks på den moderne måde
Tarteletter med høns i asparges
Grillede lammespid i god marinade
Skønne kyllingefrikadeller med gulerødder
Det var nogle af de påskeretter, du kan imponere dine gæster
med.