Det er ikke kun i julen, at den klassiske karrysild er et
hit – den passer også perfekt til påskebordet, ja til enhver god frokost. Se denne
nemme udgave, hvor silden er blandet i en god, hjemmelavet karrysalat. Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 6 pers. Denne
opskrift er nem at lave.
# Ingredienser
5-6 marinerede sild
2-3 spsk neutral olie
3-4 tsk god
madras karry
4-5 spsk mayonnaise
2-3 spsk cremefraiche
1 æble
2 asier
½ tsk salt
1 knsp peber
*
Fremgangsmåde
Varm olien op i en lille gryde, kom karryen ved og steg den
igennem under omrøring et minuts tid. Lad karryolien køle helt af.
Bland mayonnaise med cremefraiche og rør karryolien i.
Vend æbletern og finthakkede asier i mayonnaisen.
Skær sildefileterne i mundrette stykker og bland dem med det
øvrige.
Smag til med salt og peber.
Lad karrysilden trække et par timer i køleskabet.
Server med halve hårdkogte æg, dildkviste og løgringe.
Tips: Karrysild serveres gerne med en lille dram også. Brødrene Price lavede denne opskrift på karrysild, da de serverede julefrokost for indbyggerne i den dansk-amerikanske by Elk Horn.
Karrysildene må gerne trække et par timer i køleskabet inden servering.