Hvis der står en hjemmelavet hønsesalat som denne på bordet,
bliver den helt sikkert spist hurtigt, så husk at lave rigeligt. Den er nem at
lave og smager fantastisk. En god hønsesalat er en sikker vinder. Tilberedningstid:
20 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.
# Ingredienser
800 g kogt kyllinge-/ hønsekød
200 g champignon
1 dåse aspargessnitter
150 g fine ærter
Dressing:
2 dl cremefraiche
200 g mayonnaise
5-6 tsk karry
1 smule salt
1 smule peber
*
Fremgangsmåde
Dressingen røres sammen i en skål og smages til med
krydderier.
Hæld lidt aspargesvand ved.
Skær det kogte kyllinge-/hønsekød i tern eller strimler og
bland i dressingen sammen med champignon skåret i skiver, ærter og asparges.
Vend det sammen.
Fyldes i en skål og pyntes med sprødstegt bacon.