Logo

Fisk er hurtig mad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk er hurtig mad

 

Det kan være praktisk at have et forråd af frossen fisk i fryseren, især hvis du ikke har nem ad- gang til frisk fisk. Men du må ikke glemme, at frossen fisk skal have tid til at tø op; desuden taber den i smagsværdi, efter at den har været frosset ned.

 

Hvis du gerne vil sætte fisk på bordet i en fart, så skal du vælge fiskefilet'er - helst friske - men ellers løsfrosne, dvs. at hver filet er pakket ind for sig, hvilket forkorter optøningstiden.

Hvis du bruger fisk, der er frosset i hele blokke, er det nemmest at skære blokkene i skiver, inden du tilbereder fisken, så slipper du for den lange optøningstid, som er nødvendig for at kunne skille fisken fra hinanden.

 

Foruden rå fisk kan du købe tilberedte fiskeretter, som blot skal varmes eller steges. I hvert enkelt tilfælde må du rette sig nøje efter anvisningen.

 

Husk at optøet, frossen fisk ALDRIG må fryses ned igen.

 

Grønsager til fisk: Broccoli, rosenkål, ærter foruden kartofler (eller ris).

 

Sauce til fisk: Citronsauce, hollandaise, persille-, dild- eller æggesauce. Til stegt fisk desuden smeltet smør, evt. tilsat citronsaft og kryddergrønt.

 

Krydderier til fisk: Citron eller lime, persille, dild, citronmelisse, samt vin til lage og sauce.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.976 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her