Logo

Filodej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

fillodej

 

fillodej (fra græsk: φύλλο [fillo] 'blad') er flager af usyrnet meldej, som bruges i retter fra Balkan og Mellemøsten. fillodej er lavet af hvedemel, vand, lidt olie og raki eller hvid eddike. I nogle desserter bruges også æggeblommer.

Hvad er fillodej? fillodej er papirtynde dejplader, der bliver dejligt sprøde ved bagning, og er et godt bud på en fedtfattig dej.

fillodej er en færdig dej, som du kan købe i supermarkedet. Den ligger i køledisken. fillodejen er store og tynde plader af dej. fillodej kan du bruge både til kage og mad. Brug for eksempel fillodej til at lave fillodejspakker med krydret fars og salat.

 

TIPS: Opbevar den rå dej under et fugtigt viskestykke, så den ikke tørrer ud.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her