FiberHUSK er et glutenfri bagemiddel til dig, der ønsker et
større fiberindhold i dit bagværk. Det rene naturprodukt indeholder 85 %
kostfibre og gør dit brød meget saftigere end normalt.
FiberHusk indeholder psylliumskaller. Det har vist sig, at
de geledannende fibre i psyllium har praktisk talt de samme de egenskaber som
gluten under bagningen.
Takket være sine rige fibre (85%) har FiberHusk evnen til at absorbere væske og
hæve. Det giver en gelelignende konsistens til dejen.
Dejen får en mere "normal" tekstur, hvilket gør det mere praktisk at
arbejde med den. Den binder bedre, hvorfor udtværingen bliver mindre.
FiberHusk er helt uden smag og lugt. Det synes heller ikke i det færdige brød.
På denne måde fungerer FiberHusk også fremragende til bagning af brød, kager og
kiks.
FiberHusk er grundet sit rige fiberindhold også et meget godt fibertilskud. Det
kan i øvrigt også anvendes som fiberkosttilskud i bagning af ikke-glutenfrit
brød. Ved bagning af et sådan groft brød giver FiberHusk et mere saftigt og
mindre smuldrende brød. Dette er takket være produktets evne til at absorbere
væsker og binde brødet sammen.
Fås i helsekostforretninger, på nettet og i Matas.