Rør en lækker dressing til frokostsildene. Når du koger
sennepsfrøene til dressingen, bliver de milde i smagen.
4 personer. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 3 min.
#
175-200 g marinerede sild (drænet vægt)
2 spsk sennepskorn
¾ dl mayonnaise
1½ dl skyr eller cremefraiche 38%
1 spsk dijonsennep
1 dl krydderurter (en eller flere af følgende: kørvel,
purløg, persille, dild)
salt og peber
*
Kog sennepskornene i vand i 3 min., og lad dem dryppe af i
en sigte.
Rør mayonnaise med skyr, sennep, de afdryppede sennepskorn
og ¾ af de grofthakkede krydderurter.
Skær sildene i stykker på 3 cm, og vend dem i dressingen.
Smag evt. til med salt og peber og måske også lidt mere
sennep.
Anret sildene på et fad og drys med resten af
krydderurterne.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin