Anvend gerne syrlige stikkelsbær til denne ret. Er bærrene søde, tilsættes lidt citronsaft. Beregnet til 4 personer.
# Ingredienser
4 sildefileter
250 g stikkelsbær
1 tsk stødt spidskommen
2 spsk hvedemel
1 bdt kørvel
5 spsk vindruekerneolie
Salt, friskkværnet peber
Tilbehør: 4 skiver godt rugbrød
* Tilberedning
Hak halvdelen af stikkelsbærrene groft og bland med hakket kørvel, spidskommen, salt og peber.
Fyld stikkelsbærblandingen i sildefileterne og luk fileterne sammen, eventuelt med en tandstik.
Vend de fyldte sildefileter i hvedemel og steg sildene i olie.
Læg de færdigstegte sild på fedtsugende papir og sauter de resterende stikkelsbær på panden, til de "falder lidt sammen".
Server sildene til frokost med godt rugbrød og godt øl!