Desserten er en salat med jordbær og ost, der både er sød og salt
4 personer. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 2 min.
#
1 grønt salathoved
200 g solmodne jordbær
200 g frisk salatost eller gedeost
2-3 håndfulde friske basilikumblade
50 g pinjekerner
Dressing:
2 spsk ekstra jomfruolie
1 tsk dijonsennep
1 spsk vineddike
salt og peber
Tilbehør: evt. brød
*
Snit salaten, og skær rensede jordbær i mindre stykker.
Rør en dressing af olie, sennep og eddike, og krydr med salt
og peber.
Bland med salat og jordbær, og fordel i 4 skåle.
Skær osten i mindre stykker, og drys dem over salaterne
sammen med basilikumblade.
Rist pinjekernerne på en tør varm pande i få min, til de er
gyldne.
Drys pinjekernerne over salaterne, og server med brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin