1 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, hakkede
1-2 chili med frøene fjernet, finhakket
2 forårsløg, finthakkede (den grønne del gemmes til pynt)
2 tomater, skåret i mindre tern
8 æg
8 spsk vand
½ tsk salt
hvid peber
2 spsk olivenolie
50 g cheddarost
1 ½-2 spsk hakket frisk koriander til pynt
tacosauce
Varm olien i en stor stegepande og svits hvidløg og chili 30 sek.
Tilsæt det hvide af forårsløgene og tomater og steg 2-3 minutter.
Tag grønsagsblandingen op og stil til side.
Pisk æg, vand, salt og peber sammen med en gaffel.
Varm resten af olien og hæld æggemassen på.
Rør med ottetalsbevægelser, til æggemassen begynder at stivne.
Dæmp varmen og drys revet cheddar over.
Lad osten smelte.
Kom tomat-løgblandingen på.
Drys med den hakkede grønne del af forårsløg, hakket koriander og lidt revet cheddarost.
Server med tacosauce og chili-majsmuffins.