1 aubergine
2 dl linser (Verte du Puy)
1 frisk mozzarellaost
1 lille snittet løg
1 spsk finthak frisk salvie
½ spsk hvidvinseddike
olivenolie
Salt og peber
lidt sukker
Skær auberginen i ½ cm tykke skiver på langs og drys dem med lidt salt. Lad dem trække 15 minutter.
Kog linserne efter anvisning imens.
Skyl saltet fra, dup-tør og steg aubergineskiverne på en teflonpande i olie på begge sider.
Skær mozzarellaen i mindre stykker og rul dem ind i aubergineskiverne.
Bland løg, salvie, eddike og ½ spsk olie i en skål.
Afdryp de nykogte linser og vend dem i marinaden.
Smag til med salt, sukker og peber.
Server straks til auberginerullerne.
Aubergineskiverne kan pensles med olie og steges i ovnen ved 225ºC, i stedet for på panden.