To personer
3 fed fintsnittede hvidløg
1 fintsnittede løg
1 bdt rucola
100 g reven Mozzarella ost
1 dåse hakkede tomater med basili
1 spsk kapers
1 økologiske æg
½ lime
8 stk lasagneplader
300 g hakket oksekød
1 pk. Mornaysauce
olivenolie
salt og peber
Blancher lasagnepladerne i kogende vand i 5 minutter. Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter løg og hvidløg i 2 minutter. Tilsæt kød og krydr med salt og peber. Svits det yderligere 2 minutter. Kom tomater
ved og lad det simre 5 minutter. Smør et passende ovnfast fad med lidt olivenolie og læg lasagne pladerne lag på lag med kød, Mornaysaucen rørt med æg og ost. Bag lasagnen i en varm ovn, 200ºC i 20 minutter. Server med rucola salat der lige er vendt med lidt olivenolie, saft fra lime og kapers.
Bliver der lidt tilovers smager lasagne dejligt, serveret kold dagen efter med en frisk salat.
Vil du spare yderligere tid, er forkogte lasagneplader en mulighed. Dog er lasagneplader, der ikke er forkogt, at anbefale.