Logo

Lakse naanbrød med pesto og yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g fersk røget laks
2 dl yoghurt naturel
4 spsk pesto
4 spsk balsamico ell. kryddereddike
4 spsk olivenolie
2-3 slags salatblade (lola rosa salat, friséesalat & icebergsalat), skyllet
frisk kværnet peber

Naanbrød:
1 ½ - 2 dl hvedemel
1 ¼ tsk bagepulver
¼ tsk salt
1 tsk olie
⅓ dl yoghurt
1 æg
2 spsk vand

Hvedemel og bagepulver sigtes i en skål og blandes med resten af ingredienserne.

Hviler i minimum 1 time.

Deles i 6-8 stk, og udrulles som en tyk pandekage, på størrelse med en underkop.

Bages på pande, i olie eller klaret smør.
Lægges på opsugende papir.

Naanbrødene lægges på hver sin tallerken og smøres med yoghurt. Laksen lægges fladt på brødet.

I midten lægges de plukkede små fine salatblade.

Herover drysses det hele med pesto, olivenolie, balsamico og friskkværnet peber.

Serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her