250 g fersk røget laks
2 dl yoghurt naturel
4 spsk pesto
4 spsk balsamico ell. kryddereddike
4 spsk olivenolie
2-3 slags salatblade (lola rosa salat, friséesalat & icebergsalat), skyllet
frisk kværnet peber
Naanbrød:
1 ½ - 2 dl hvedemel
1 ¼ tsk bagepulver
¼ tsk salt
1 tsk olie
⅓ dl yoghurt
1 æg
2 spsk vand
Hvedemel og bagepulver sigtes i en skål og blandes med resten af ingredienserne.
Hviler i minimum 1 time.
Deles i 6-8 stk, og udrulles som en tyk pandekage, på størrelse med en underkop.
Bages på pande, i olie eller klaret smør.
Lægges på opsugende papir.
Naanbrødene lægges på hver sin tallerken og smøres med yoghurt. Laksen lægges fladt på brødet.
I midten lægges de plukkede små fine salatblade.
Herover drysses det hele med pesto, olivenolie, balsamico og friskkværnet peber.
Serveres straks.