Logo

Hellefisk på flødestuvede svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 fileter af hellefisk (ca. 600 g)
saft af ½ citron
300 g morkler eller champignoner
1 lille løg
½ bundt persille
50 g smør
50 g cremefraiche

Dryp først citronsaften på fiskefileterne, og krydr dem med salt og peber.
Dæk dem til, og stil dem til side.
Gør derpå svampene i stand, og skær dem i skiver.
Pil løget, vask persillen, og hak begge dele fint.
Steg så løget i 1 spiseskefuld varmt smør i en dyb pande.
Tilsæt svampe og persille, og steg dem 2 minutter under omrøring ved stærk varme.
Tilsæt derpå cremefraiche, og anbring fisken på svampestuvningen.
Læg resten af smørret i små klumper oven på fisken, og lad den dampe under låg i cirka 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her