Logo

Hakkebøf med tomater og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakkebøf med tomater og svampe

 

En saftig hakkebøf med pandestegte champignon, tomater og krydderurter. Simpelt og velsmagende.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300 g hakket oksekød

salt og peber

200 g champignon

1 skalotteløg

1 fed hvidløg

400 g tomater

15 g smør

½ spsk olie

frisk basilikum og oregano

Tilbehør: fx kartofler

*

 

ÆLT kødet sammen med salt og peber, og form det til 2 bøffer.

 

RENS champignonerne, og skær dem i skiver.

Pil skalotteløg og hvidløg, og hak dem fint.

Skyl tomaterne, og skær dem i både.

 

STEG bøfferne på en varm pande med smør og olie 4-5 min. på hver side.

Tag dem af panden, og hold dem varme.

 

BRUN champignonerne på panden, og tilsæt skalotteløg og hvidløg.

Steg et par min., og tilsæt tomater.

Steg yderligere ca. 5 min.

 

SMAG til med salt og peber, tilsæt krydderurter, og server med bøffer og fx kogte kartofler.

 

Hakkebøf med tomater og svampe


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her