Logo

Funghi al funghetto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

300 g friske karl johan svampe
salt og peber
1 løg
3 spsk finthakket bredbladet persille
6 spsk olivenolie
2-3 fed hvidløg

Svampene renses og skæres i skiver. Gives et kort opkog i letsaltet vand. Sigtes og overhældes med iskoldt vand. Svampene tørres godt af i køkkenrulle. Imens pilles hvidløg og løg. Løget finthakket og hvidløget presses. Olivenolien opvarmes sammen med løg, hvidløg og persille. Svampene tilsættes og steges godt igennem under stadig omrøring. Krydres og anrettes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her