Antal personer: 4
500 g jordbær
2 spsk balsamicoeddike
ca. 3 spsk rørsukker
2,5 dl piskefløde
2-3 spsk flormelis
1 knivspids fintmalet hvid peber
Grillpinde
Skyl og rens jordbærrene og skær dem i halve fra top til bund.
Bland balsamicoeddike med en spiskeskefuld af rørsukkeret.
Læg de halve jordbær i en plasticpose, fordel marinaden over jordbærrene, sug luften ud af posen og lad jordbærrene trække i blandingen minimum en time i køleskab.
Varm Hot Stone grundigt op.
Stik de halve jorbær på grilpinde med skærefladen samme vej, læg bærrene med skærefladen nedad på den varme sten og drys dem med sukker mens de bager.
Bag bærrene på stenen ca. 3 minutter på hver side.
Pisk føden til en flydende creme med flormelis og hvid peber.
Server de varme jordbær med peberfløden.
Denne opskrift er udviklet til Hot Wok af Morten Skærved