Her er en meget enkel, men velsmagende metode, til at gøre lidt mere ud af almindelige grillstegte pølser. Pølserne er blevet grillet i ovnen i forvejen, så de hurtigere vil blive færdige.
900 g god kvalitet pølser eller store frankfurtere
75 g ost, fx. Cheddar, Gouda eller Gruyere
8 svesker klar til brug
225 g stribet bacon uden svær
Brun pølserne let i ovnen under grillen, idet du vender dem et par gange.
De skal have cirka 5 minutter, indtil de kun delvis er færdige.
Stil dem til side og lad dem køle af.
Skær et snit i hver pølse og fyld den ene halvdel med ost og den anden med svesker. Frankfurtere smager bedst kun med ost.
Stræk baconskiverne ud på et skærebrædt med bagsiden af en kniv og rul en skive om hver pølse, så der bliver et lille hul, så man kan se fyldet.
Du kan nu stille dem til side, indtil du skal bruge dem.
Grillsteg "stavene" på mellemvarme kul i cirka 7 minutter og vend dem ofte, indtil baconen er sprød og gylden og osten er smeltet.