4 svinekoteletter uden ben og fed t, 2 ½-3 cm tykke eller medailloner af svinefilet, 2 ½ cm tykke
Marinade:
1 dl vand
2 spsk salt
3 spsk citronsaft
2 tsk tørret timian eller 3-4 kviste frisk timian
grønsager:
400 g friske løg
200 g gulerødder
250 g små champignon
Grøntsags marinade
4 dl hønsebouillon
2 dl hvidvin
2 spsk olivenolie
2 tsk peberkorn
1 dl kryddereddike
1 bundt persille
salt
Kog bouillon, vin, olie, eddike, persille og krydderier til grønsagsmarinaden i 5 minutter. Si marinaden, hæld den tilbage i gryden, og smag den til med salt. Pil løgene, og skær dem i både. Skræl gulerødderne, og skær dem i stave. Gør svampene i stand, og skær dem i kvarte. Kog løg og gulerødder i 5 minutter i marinaden.
Tilsæt svampene, og lad det hele koge i endnu 3 minutter under omrøring. Hæld salaten i en skål, afkøl den, og lad den stå i køleskabet til næste dag.
Kog 1 dl vand, salt, citronsaft og timian sammen til en grillmarinade. Grill koteletterne ca. 5 minutter på hver side. Vend dem 2-3 gange under stegningen, og pensl hver gang med den salte marinade.
Lun brødene på grillen ved siden af koteletterne.
Servér de grillede koteletter med de marinerede grønsager og brød.