Bakkelser:
60 g smør
90 g hvedemel
3 æg sammenpiskede
Fyld:
30 g cremepulver
1 spsk sukker
3 ¾ dl mælk
150 g hvide chokoladeknapper
1 spsk Grand Marnier
Chokoladesauce:
125 g mørk chokolade hakket
1 ¼ dl piskefløde
Ovnene forvarmes til 210°.Læg bagepapir på en bageplade.
Kom smør og 2 dl vand i en gryde og bring det i kog.
Tag det fra varmen og tilsæt alt melet.
Sæt gryden tilbage på varmen og rør til det danner en blød klump.
Sættes tilside og afkøles en smule.
Hæld det i en skål og under konstant piskning med elpisker tilsættes
æggene lidt efter lidt til det danner en glat og blank dej.
Læg 2 store teskefulde af dejen på bagepladen med 5 cm mellemrum.
Stænk vand over dem og bag dem i 10 min.
Varmen sænkes til 180° og de bages yderligere 12-15 min eller til de er
gyldne og hævede.
Skær en revne i hver af dem, sluk for ovnen og lad dem tørre i ovnen.
Fyld: Rør cremepulver og sukker sammen i en gryde.
Tilsæt mælken lidt efter lidt og rør cremen glat.
Fortsæt med at røre for svag varme til den koger og jævner.
Tag den fra varmen og tilsæt hvid chokolade og Grand Marnier. Rør til
chokoladen er smeltet.
Dæk overfladen med køkkenfilm og lad cremen køle af.
Rør den glat og kom den i en sprøjtepose med 1 cm spids. Sprøjt fyldet ind i vandbakkelserne.
Serveres med varm chokoladesauce.
Chokoladesauce: Rør chokolade og fløde sammen i en gryde for svag varme til chokoladen er smeltet og der ikke er klumper.
Serveres varm.