Logo

Valnøddechokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bunde:
6 æggeblommer
100 g flormelis
100 g revet mørk chokolade
100 g finthakkede valnødder
6 æggehvider
Creme:
100 g mørk chokolade
100 g blødt smør
2 æggeblommer
50 g sukker
1 spsk Nescafé
2 spsk rom

Til bundene røres æggeblommer med flormelis og tilsættes reven chokolade og hakkede valnødder.
Hviderne piskes stive og vendes i.
Dejen kommes i en springform og bages ved 180°C i ca. 50 min.
Prøv med en nål om kagen er gennembagt.
Til cremen smeltes chokoladen i vandbad, afkøles til stuetemperatur og røres jævn med det bløde smør.
Æggeblommer, sukker, Nescafé og rom piskes over vandbad, tages af varmen og piskes videre i koldt vand til det er afkølet.
Vend chokoladesmørret i æggeblommecremen, og der røres til det er jævnt.
Del den kolde kage i 3 bunde.
Fordel halvdelen af cremen mellem bundene og pynt med det resterende.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.963 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her