Bunde:
6 æggeblommer
100 g flormelis
100 g revet mørk chokolade
100 g finthakkede valnødder
6 æggehvider
Creme:
100 g mørk chokolade
100 g blødt smør
2 æggeblommer
50 g sukker
1 spsk Nescafé
2 spsk rom
Til bundene røres æggeblommer med flormelis og tilsættes reven chokolade og hakkede valnødder.
Hviderne piskes stive og vendes i.
Dejen kommes i en springform og bages ved 180°C i ca. 50 min.
Prøv med en nål om kagen er gennembagt.
Til cremen smeltes chokoladen i vandbad, afkøles til stuetemperatur og røres jævn med det bløde smør.
Æggeblommer, sukker, Nescafé og rom piskes over vandbad, tages af varmen og piskes videre i koldt vand til det er afkølet.
Vend chokoladesmørret i æggeblommecremen, og der røres til det er jævnt.
Del den kolde kage i 3 bunde.
Fordel halvdelen af cremen mellem bundene og pynt med det resterende.