175 g smør
200 g sukker
80 g mørkt puddersukker
2 hele æg
1 tsk salt
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g hakkede valnødder
1 spsk reven citronskal
75 g rosiner
1 ½ dl tykmælk
Rør smørret godt med både hvidt og mørkt sukker og tilsæt æggene et ad gangen. Vend forsigtigt lidt ad gangen blandingen af hvedemel, bagepulver, hakkede valnødder, citronskal og rosiner i og lidt tykmælk, til alt er blandet godt.
Kom kagedejen i en velsmurt, rund form og bag den på nederste rille ved 200°C i ca. 45 min.
Kagen serveres med glasur over:
150 g smør
60 g mørkt puddersukker
1 tsk reven citronskal
½ dl mælk
150 g flormelis valnøddekerner
Smelt smør og puddersukker i en gryde og tilsæt citronskal og mælk.
Lad glasuren koge kraftigt, til den bliver tyk og rør så 150 g flormelis i.
Lad den køle af og hæld den kold over kagen.
Der pyntes med valnødder, og evt. dryppes med lidt citronsaft.