Logo

Valnøddedessertkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 æg
100 g sukker
120 g finthakkede valnøddekerner
40 g rasp
4 dl piskefløde
4 spsk sherry
8 halve valnøddekerner

Rør æggeblommerne med sukkeret.
Bland hakkede valnødder og raspen.
Pisk hviderne meget, meget stive og vend dem i dejen.
Hæld den i en smurt, raspdrysset springform og bag kagen midt i en 200°C varm ovn i ca 30 min.
Flæk kagen når den er kold.
Læg den sammen med flødeskum tilsat sherry.
Pynt med noget af flødeskummet og halve valnødder.
Kagen kan varieres med hasselnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.768 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her