Logo

Hyldeblomstpandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 klaser hyldeblomster
lidt kanel
mørk farin eller honning
1 kop hvedemel
2  æg
lidt mælk
salt
olie til friturestegning


Blomsterne vaskes og tørres forsigtigt og drysses med lidt kanel.
Lad stilkene blive siddende.
Lav en dej af æg, hvedemel, salt og lidt mælk.
Dyp blomsterne forsigtigt i dejen, og frituresteg dem til de er sprøde og lysebrune. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Drys med sukker eller spis dem, mens de er varme, med flødeskum eller kvark.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her