Logo

Toscanske mandelkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g sukker
250 g hvedemel
½ tsk bagepulver
1 nip salt
2 æg
1 æggeblomme
1 tsk appelsinskal
200 g mandler (ubehandlede)
75 g pistacienødder

Bland hvedemel og sukker sammen med bagepulver og salt.
Ælt æg og æggeblomme og appelsinskal i. Dernæst kommes mandler og pistacienødder i – disse må gerne være hele. (Hvis æggene er små kan det være nødvendigt med et æg mere for at kunne samle massen).
Lav 3 aflange ret flade stænger på en bageplade – pensl med æg og bag ved 180ºC i 17 – 20 minutter. Kagerne skal helst have lidt farve.
Tag stængerne ud af ovnen - de skæres med det samme. Lad kagerne afkøle på rist.

Kagerne er bl.a. velegnede til is og en sød dessertvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her