2 æg
150 g sukker ( 11/2 dl )
100 g hvedemel ( 2 dl )
1 strøget tsk bagepulver
2 spsk fløde
100 g smeltet afsvalet smør
Tosca-mandelmasse:
50 g smuttede mandler
2 spsk smør
50 g sukker ( ½ dl )
1 lille spsk hvedemel
1 spsk fløde
Æg og sukker piskes til en tyk æggesnaps, og heri røres nu hvedemel, bagepulver og fløde.
Smørret, der er smeltet og afkølet, røres i til sidst.
Dejen hældes i en smurt springform og bages ved 175-200°C i 30 min.
Imens kagen bager, koges glasuren sådan:
I en tykbundet gryde kommes smuttede, grofthakkede eller snittede mandler sammen med sukker, smør, hvedemel og fløde, og det koger op til en grødagtig masse.
Når kagen mangler 10 min i at være færdig hældes glasuren over.
Kagen får de sidste minutter lidt mere varme således at glasuren bliver lysebrun.