Logo

Toscansk mandeltærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
150 g sukker ( 11/2 dl )
100 g hvedemel ( 2 dl )
1 strøget tsk bagepulver
2 spsk fløde
100 g smeltet afsvalet smør
 
Tosca-mandelmasse:
50 g smuttede mandler
2 spsk smør
50 g sukker ( ½ dl )
1 lille spsk hvedemel
1 spsk fløde
 
Æg og sukker piskes til en tyk æggesnaps, og heri røres nu hvedemel, bagepulver og fløde.
Smørret, der er smeltet og afkølet, røres i til sidst.
Dejen hældes i en smurt springform og bages ved 175-200°C i 30 min.
Imens kagen bager, koges glasuren sådan:
I en tykbundet gryde kommes smuttede, grofthakkede eller snittede mandler sammen med sukker, smør, hvedemel og fløde, og det koger op til en grødagtig masse.
Når kagen mangler 10 min i at være færdig hældes glasuren over.
Kagen får de sidste minutter lidt mere varme således at glasuren bliver lysebrun. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her