1 ¼ dl smeltet smør eller margarine
1 ¼ dl olie
3 ½ dl råsukker
2 æg
2 spsk vand
1 tsk vanilje
¼ tsk reven muskatnød
3 ¾ dl hvedemel
1 ¼ dl fuldkornshvedemel
1 tsk bagepulver
⅓ tsk salt
1 tsk natron
2 ½ dl rosiner uden sten
2 ½ dl revet kokosnød
3 ½ dl hvedeklid
6 ¼ dl revet presset og tætpakket squash
Rør smeltet smør, olie og sukker.
Pisk æggene og tilsæt vand, vanilje og reven muskat og hæld det i sukkerblandingen.
Sigt hvedemel, bagepulver, salt og natron, kom det i blandingen og tilsæt resten af ingredienserne.
Rør det hele godt sammen og spred dejen i en smurt bageform (ca. 18x10 cm.).
Bages ved 200ºC i 40 minutter.
Lad kagen afkøle, før den skæres i stænger.