Boller
4 æggehvider
100 g sukker (11/4 dl)
4 blade husblas
ca. 50 g kokosmel (ca. 1 dl)
250 g let bitter chokolade
ca. 25 runde, usødede kiks
Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Pisk æggehviderne stive, og pisk sukkeret i. Tag husblasen op, tryk den fri for vand, og smelt den over vandbad (en lille kasserolle oven i en større med koghedt vand). Lad den smeltede husblas køle lidt af, og hæld den så i en tynd stråle i æggehvideskummet, mens der piskes. Lad skummet stå i omkring 10 minutter. Sæt kiksene på bageplader beklædt med bagepapir, og fordel ca. 1 spsk æggehvideskum på hver. Bræk chokoladen i mindre stykker, og smelt dem i vandbad. Lad chokoladen af køle en anelse, og fordel den derefter over kiks og skum. Drys kokosmel på bollerne, og stil dem koldt ca. 2 timer inden servering.