Logo

Squashvafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. hvedemel
2 tsk bagepulver
¼ tsk kanel
¼ tsk ingefær
¼ tsk reven muskatnød
½ tsk salt
3 piskede æg
4 ½ dl mælk
1 ¼ dl olie
2 dl squashmos
1 ¼ dl hakkede nødder
 
Sigt de tørre ingredienser i et dejfad og rør dem godt med æg, mælk, olie og squashmos og tilsæt til sidst de hakkede nødder.
Vaflerne bages på et varmt vaffeljern.
Tips: Noget af hvedemelet kan erstattes med fuldkornshvedemel. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her