1 tsk hvedemel
2 tsk honning
1 ¼ dl varmt vand
25 g gær
21/2 dl varmt vand eller mælk
2 spsk olie
8 ¾ dl hvedemel
1 tsk salt
1 ½ dl squash revet og presset for væde
Rør de 4 første ingredienser sammen.
Hæld den varme væde i og bland alle ingredienserne i et stort dejfad.
Ælt dejen godt igennem i ca. 10 minutter, til den er blød og smidig.
Dejen pensles let med olie og stilles til hævning tildækket på et lunt sted, indtil den har nået dobbelst størrelse.
Tag dejen ud på et melet bord, slå den let sammen og form den til rundstykker.
Lad dem efterhæve på en smurt bageplade i ca. 30 minutter
Varm ovnen op til 225ºC, sæt pladen på midterrillen, skru ned for varmen til 200ºC, og bag rundstykkerne i 15-20 minutter.
Rundstykkerne kan pensles med saltet vand og drysses med birkes eller sesamfrø.