2 æg
2 ½ dl råsukker
1 ½ dl olie
3 ¼ dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk kanel
½ tsk salt
2 ½ dl reven gulerod
2 ½ dl revet presset og tætpakket squash
1 dl hakkede nødder
Glasur:
150 g flødeost
3 spsk smør eller margarine
1 dl flormelis
1 tsk vanilje
Pisk æggene med sukkeret, til det er let og luftigt.
Tilsæt olien lidt efter lidt og derefter de tørre ingredienser.
Pisk det kraftigt (røremaskine) i 4 minutter.
Rør dejen med gulerod, squash og nødder.
Hæld den i en smurt, 30 cm. firkantet bageform.
Kagen bages ved 200ºC i ca. 35 minutter, eller til den føles fast.
Glasur: Rør flødeost og smør, tilsæt sukker og vanilje og bland det, til det er glat og blødt.
Glasuren smøres jævnt oven på den afkølede kage.