Logo

Squashkage 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g blødt smør
150 g rørsukker
3 store æg
240 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 spsk kanel
300 g revet squash
75 g solsikkekerner
1 dl flormelis
 
Rør smør og rørsukker sammen.
Pisk æggene i ét af gangen og rør godt imellem hvert æg.
Sigt hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og kanel sammen og rør det i dejen.
Rør squash og solsikkekerner i.
Hæld dejen i en smurt springform og bag kagen ved 175°C i ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her