Logo

Tropisk Ostekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

145 g søde kiks
25 g kokosmel
90 g smør, smeltet

Fyld:
11/4 dl frisk appelsinsaft
12 blade husblas
350 g flødeost, rørt blød
125 g sukker
2 spsk citronsaft
2 mango, hakket
450 g ananas fra dåse, afdryppet, hakket
31/4 dl piskefløde
pynt: Ekstra flødeskum, kiwier, mangobåde

Smør en 20 cm springform og kom bagepapir i bunden.
Kom kiksene i foodprocessor og kør dem til fine krummer.
Tilsæt kokos og smør og kør til det hele er blandet.
Kom massen i formen, pres den på plads i bunden og stil dem i køleskab.
Udblød husblassen 5 min. i koldt vand.
Knug væden af og smelt den over vandbad sammen med appelsinsaften. Afkøl. Rør den bløde flødeost og sukkeret i 3 min indtil det er glat.
Rør citronsaft i og vend forsigtigt mango og ananas i.
Vend husblassen i.
Pisk fløden stiv og vend det i frugtmassen.
Kom det i formen og glat overfladen og lad kagen køle natten over.
Pynt med flødeskum og frugt.

Tips: Hvis man bruger friske mangofrugter, skal der bruges 125 g sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her