4 dl hvedemel
4 spsk margarine
1 tsk sukker
1 tsk salt
2 tsk bagepulver
1 dl mælk
1 klat margarine
Til pølsehorn ½ pølse pr. horn - eller en klat syltetøj i hvert horn.
Tænd for ovnen og sæt den på 225ºC.
Læg margarinen i en skål og hak den i stykker med en grydeske.
Kom også hvedemel, sukker, salt og bagepulver i skålen, og gnub det hele sammen med hænderne, så det kommer til at ligne reven ost.
Hæld mælken i skålen og ælt dejen sammen.
Del dejen i 2 lige store stykker og tril hver del til en kugle.
Tag en kagerulle og rul kuglerne ud til tynde, flade pandekager på tykkelse med en 5 krone.
Med en kniv skal du med 4 snit på tværs dele pandekagen i 8 trekantede
stykker.
Læg en halv pølse - eller en klat syltetøj i den brede ende af hvert af de
trekantede stykker.
Rul trekanterne fra den brede ende og sæt dem på en bageplade med
bagepapir.
Bøj enderne lidt, så de ligner horn.
Hæld mælk i en kop og pensl hornene med en bagepensel.
Sæt bagepladen i ovnens øverste ribbe og bag troldehornene i 10 minutter.
Tips: Prøv at finde andre ting end pølse og syltetøj til at komme i hornene. Det kan fx. være remonce, som du rører sammen af 2 tsk sukker og 1 tsk mandelessens pr. horn - eller marcipan.