Logo

Squashbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
5 dl sukker
2 dl olie
2 tsk vanilje
4 tsk kanel
7 ½ dl hvedemel
1 tsk salt
1 tsk natron
¼ tsk bagepulver
2 ½ dl hakkede valnøddekerner
5 dl groft revet squash
 
Æg og sukker røres til massen er hvid og luftig, så tilsættes olien.
De tørre ingredienser blandes og tilsættes.
Nødder og squash blandes i til sidst. (Squashen afgiver væde under bagningen)
Bages i to smurte forme i ca. 1 time, til brødene er gennembagte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her