Logo

Croissanter med dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
3 dl mælk
2 spsk tørret dild
1 tsk salt
450 g hvedemel
200 g blødt smør
 
Smuldr gæren i mælken der er lunet sammen med smørret og tilsæt salt samt tørret dild.
Drys hvedemel i og ælt dejen godt.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse og slå derefter dejen ned.
Ælt dejen og rul den ud på et melet bord så den fremstår som en cirkel.
Del denne dej i 8 trekanter.
Rul trekanterne sammen så de får form som croissanter og lad dem hvile på dejsnipperne.
Pensl med æg og drys evt. med lidt tørret dild ovenpå.
Bag ved 225°C i ca. 15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her