25 g smør
2 dl mælk
½ dl cremefraiche 18%
25 g gær
1 tsk groft salt
1 tsk sukker
100 g groftrevet squash
ca. 400 g hvedemel
Smelt smørret i en gryde og kom mælken i. Hæld den lillefingervarme blanding i en skål og tilsæt cremefraiche. Udrør gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt hvedemel tilbage). Rør dejen godt sammen. Dæk skålen med et låg (fx. en tallerken), og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. en time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt resten af melet, hvis dejen hænger i. Form dejen til 16 boller eller miniflûtes (10 cm lange), og stil dem til efterhævning på en plade med bagepapir i ca. 30 minutter. Pensl brødene med æg og klip dem i overfladen med en saks. Bages i ca. 15 minutter ved 225ºC midt i ovnen.