Logo

Spandauere - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 12 stk

 

1 portion wienerbrød - Marie's Wienerbrød dej

Fyld:

Creme eller syltetøj

flormelis glasur

 

Udrul den færdige wienerbrødsdej og skær den i 12 cm firkanter.

Kom lidt creme eller syltetøj på hvert dej stykke og fold hjørnerne ind mod midten.

Lad dem hæve i et kvarter.

Pensl med æg og bag ved 225°C i 12-15 minutter.

Kom flormelisglasur på, når de er helt kolde.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her