100 g smør
1 tsk bagepulver
2 dl mælk
¼ tsk salt
1 ½ dl flormelis
1 dl hasselnødder
godt 1 dl kakao
smør til formen
2 æg
100 g mørk chokolade
godt 3 dl hvedemel
2 spsk cremefraiche
Tag fedtstoffet frem, så det når at blive blødt.
Bland mælk, 1 dl flormelis og kog det i en kasserolle.
Kog det i 2 min under piskning og lad det derefter køle.
Bland det bløde fedtstof med resten af flormelisen.
Pisk æggene sammen ét ad gangen og rør dem i fedtstoffet.
Tilsæt hvedemel, bagepulver, salt og kakao og rør godt rundt.
Mal nøddekernerne og rør dem i.
Smør en kageform og hæld dejen i.
Bag kagen ved 175°C, på mederste rille i ca 25-30 min.
Vend kagen ud på et fad.
Smelt chokoladen sammen med cremefraiche i et vandbad.
Rør i det hele tiden.
Bred glasuren over den kolde kage og lad den stivne inden servering.