4 æg
6 dl sukker
150 g smør eller margarine
3 dl hvedemel
1 dl kakao
2 tsk vaniljesukker
salt
2 dl sukker
1 dl sirup
1 ½ dl fløde
75 g smør
200 g kokos
Til en bradepande: pisk 4 hele æg med 6 dl sukker.
Tilsæt 150 g blødt smør eller margarine, rør derefter 3 dl hvedemel blandet med 1 dl
kakao, 2 tsk vaniljsukker og 2 knsp salt i.
Kom bagepapir i bradepanden og smør kagedejen i.
Lad kagen bage i 15-20 min ved 200°C.
Mens kagen bager blandes 2 dl sukker, 1 dl sirup, 1,5 dl fløde og 75 g smør i en gryde.
Lad det lad blive varmt i gryden til det bliver lidt tykt, tag gryden fra varmen og rør 200 g kokos i.
Smør det oven på den færdige kage og bag 10 minutter til.