Dej:
2 spsk hvedemel
100 g majsmel
2 dl mælk
3 æg
25 g smør til stegning
Fyld:
250 g champignon
4 skalotteløg
1 peberfrugt
25 g smør
1 tsk koriander
1 dåse tomatpuré (70 g)
1 dl piskefløde
½ tsk stødt sød chili
½ tsk paprika
salt og peber
100 g reven mozzarella
Fetaostsalat:
200 g fetaost
2 agurker
2 salatløg
1 bundt dild
Dressing:
3 spsk olivenolie
1 spsk vineddike
1 fed hvidløg
1 tsk sennep
1 tsk honning
salt og peber
Dej: Bland de to slags hvedemel og pisk mælken i, sammen med æggene.
Lad dejen hvile i køleskabet, mens fyldet tilberedes.
Fyld: Rens champignon og skær dem i skiver.
Hak løget og skær peberfrugten i tern.
Smelt smørret i en gryde.
Svits løg og champignon ved kraftig varme.
Tilsæt peberfrugterne og de øvrige ingredienser, undtagen osten.
Kog fyldet i ca. 3 min.
Bag pandekagerne.
Fordel fyld og halvdelen af osten på pandekagerne.
Rul pandekagerne sammen, læg dem i et smurt ovnfast fad og drys med
resten af osten.
Gratiner pandekagerne ved 225ºC i 10 min.
Fetaostsalat: Afdryp fetaosten og skær den i tern.
Skær agurken i tern og hak løgene fint.
Bland fetaost med agurk, løg og hakket dild.
Rør dressing af olie, eddike, presset hvidløg, sennep og honning og smag til med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten og den kan serveres.