250 g hvedemel
75 g smør
ca. 1 dl lunken mælk
35 g gær
1 æg
2-3 spsk sukker
Fyld:
marcipan
chokoladeknapper
Pynt:
æg
sukker
hakkede mandler
Til dejen hakkes smørret ud i melet, husk at lægge lidt fra til æltning. Gæren røres ud i lunken mælk og blandes i dejen sammen med sukker og det sammenpiskede æg.
Dejen æltes med det ekstra hvedemel og deles i to, hvis De vil have små horn. Dejen rulles ud til en stor pandekage og deles i otte trekanter.
På hver trekant lægges chokoladeknapper og marcipan.
Hornene rulles sammen mod spidsen og lægges på en smurt bageplade. Skal hæve lunt og tildækket i 20 minutter.
Pensles forsigtigt med æg og drysses med sukker og hakkede mandler.
Bages midt i ovnen ved 225°C i 8-10 minutter.
Tips: bag 8 store eller 16 små horn.