180 g hvedemel
120 g smør/ margarine
1 knsp. salt
1 spsk sukker
3 spsk koldt vand
1 pk.tørrede abrikoser
5 stk rabarber
1 ½ dl sukker
2 stk æggehvider
6 spsk flormelis
Abrikoserne skal lægges i blød natten over.
Smulder hvedemel og smør. Tilsæt salt og sukker og rør tilsidst vand i til det bliver en piedej.
Tryk dejen i en tærteform, 26cm, og sæt den koldt i ½ time. Bages midt i ovnen i 10 min. ved 200°.
Rens rabarber og skær dem i stykker. Læg rabarber og abrikos i pie'en og drys sukker over. Bages videre ved 180° i ca. 20 min. Pisk æggehviderne stive og pisk sigtet flormelis i. Sprøjt marengsen på og sæt den tilbage i ovnen. Bages videre ved 200° i ca. 5 min. til marengsen er gylden.
Server kagen med flødeskum eller is.