150 g nødder
5 æggehvider
3 dl sukker
1 dl hvedemel
2 ½ dl fløde
312 g mandariner på dåse
Hakkede chokolade
Pisk æggehviderne meget stive.
Hak nødderne meget fint.
Pisk sukkeret i, lidt af gangen.
Vend forsigtigt hvedemel og de hakkede nødder i.
Læg bagepapir (30x40) cm. på en plade og fordel dejen på det.
Bag rouladen 15-20 min. ved 175ºC.
Vend rouladen ud på et stykke sukkerstrøet bagepapir og træk papiret
af den er bagt på.
Læg et viskestykke over rouladebunden og lad den blive kold.
Hæld mandarinerne i en si og lad dem dryppe godt af.
Pisk fløden, kom de afdryppede mandariner og den hakkede chokolade i.
Fordel det på marengsbunden og rul den sammen.
Kom evt. smeltet chokolade henover.