Logo

Pernilles chokoladekage-kikskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g palmin
250 g flormelis
125 g kakao
3 æg
reven skal af en appelsin
1 pk vaniljekiks
 
Palminen smeltes og røres med flormelis, kakao og appelsinskal.
Æggene piskes godt og blandes i.
En kageform fores med smurt pergamentpapir.
Et lag kakaomasse hældes i bunden, et lag kiks lægges over, derefter fortsættes skiftevis med kakaomasse og kiks, sidste lag skal være kakaomasse.
Kagen stilles koldt til den er stivnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her